Easy Does IT

Enkel, moderne IT: Skal det være enkelt?

En moderne IT-infrastruktur er enkel, skalerbar og prisbillig. Det er essensen af Micro Data Center-in-a-Box. Easy Does IT: et mikrodatacenter med de nyeste virtualiseringsteknologier inden for IT, du har brug for. En IT-infrastruktur, der er pålidelig og moderne, men alligevel enkel, skalerbar og prisbillig, leveret ”in-a-Box”.

Jeg vil vide mere
dat rack
 • Enkel

  Udskyd ikke længere innovationer. Udskift dit komplekse og risikable nedarvede system med et enkelt, komplet system, der både er nemt at bruge og pålideligt. Micro Data Center-in-a-Box er let at administrere og gør virtualisering og nyeste databehandling tilgængelig selv for en nybegynder.   Denne løsning var designet til at frigøre mere tid og penge til IT-systemadministratorer, så de kan fokusere på innovation. Hvad gør Micro Data Center-in-a-Box at være så enkel:

  • Nem at håndtere
  • Opbevaring af på stedet for nyeste databehandling
  • Høj tilgængelighed takket være virtualiseringsplatformen

 • Skalerbar

  Skalering er nem med Micro Data Center-in-a-Box. Har du brug for mere kapacitet? Tilføj blot ekstra klyngenoder eller, når det er nødvendigt, et ekstra mikrodatacenter. Skønheden ved denne løsning er, at når din organisation har mindre filialer, kan du også vælge at placere mikrodatacenteret på den pågældende placering. Det betyder, at du også har mulighed for at behandle data lokalt på mindre steder. Desuden kan skalering udføres hurtigt og problemfrit, uden nedetid.

 • Prisbillig

  Har du nogensinde beregnet, hvor meget af dit budget anvendes til din IT-infrastruktur? Med alle de forskellige leverandørkontrakter, du har, har du sandsynligvis overvejet, at ting kunne gøres enklere med hensyn til din infrastruktur, og det er korrekt. Med ”Micro Data Center-in-a-Box” har du både den virtualiseringsplatform, du skal modernisere for fremtiden, og nyeste databehandling til at udnytte IoT og big data, herunder alle de licenser, du har brug for.

Try Easy Does IT

Ja, jeg vil vide mere
om Easy Does IT

Try Easy Does IT
mautic is open source marketing automation